Нова ера електрокарів виявила слабкі сторони деяких автовиробників. Приміром, компанії Volkswagen доведеться відмовитися від деяких лінійок задля розробки таких електрокарів.

Volkswagen
Volkswagen

Виробник вважає, що бюджетні електрокари будуть затребувані на ринках тих країн, уряди яких незабаром заборонять продаж авто з ДВС. Причому з кожним роком закони почнуть обмежувати можливості ДВС авто, а також їх виробництво, і всіляко заохочувати покупку електрокарів.

Глава Volkswagen з маркетингу та продажу Юрген Стакман вважає, що першими з таких ринків підуть легендарні Golf, Polo, Passat. Варто зазначити, що в історії марки Golf відіграє чи не ключову роль.

У Volkswagen вирішили зупинитися на гібридних модифікаціях Гольф, Поло і Пасат. Будемо сподіватися, що гібриди все ж зможуть зайняти свою нішу на ринку, який поступово захоплюють електрокари.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

id.3 volkswagen, electrive
id.3 volkswagen, electrive
Volkswagen

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.