Як і завжди, аналіз бета-коду Apple виявив ряд нових функцій в новій версії операційної системи iOS 14. Apple використовує камеру як утиліту у новому додатку доповненої реальності під назвою Gobi і новими функціями AR у своєму додатку Find My. Повідомляється, що компанія хоче поліпшити функціонал доповненої реальності, так як майбутнє поступово переходить у віртуальну реальність.

Джош Констайн (Josh Constine) виявив новий додаток доповненої реальності під назвою Gobi. Він призначений для читання нового виду QR-коду (з кольоровими конусами), який може посилатися на такі речі, як веб-сайт Apple Watch сторінка реєстрації для карти Starbucks, а також фільми в iTunes. Як повідомляється, додаток також включає функцію порівняння покупок. Незабаром подібна функція буде працювати і з іншими компаніями, а можливості технології обмежується лише фантазією розробників і користувачів. Повідомляється, що компанія покаже можливості нової технології вже 22 червня.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що Volkswagen відмовиться від своїх культових лінійок авто. Тепер корпорація хоче перекинути всі свої ресурси на виробництво електрокарів, так як за ними майбутнє. До того ж, держави у всьому світі сприяють появі електрокарів на ринку, створюючи всілякі пільги як для виробників, так і для покупців.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google розкрила вартість своїх смартфонів Google Pixel 4a і Pixel 5. Повідомляється, що бюджетник буде коштувати в районі 350 доларів, у той час як флагманський буде продаватися за 700 доларів в базово комплектації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei залишилася без чіпсетів. Продовження санкцій США проти компанії змусило одну із корпорація припинити співпрацювати з китайської Huawei.