Щорічне опитування задоволеності клієнтів для мобільних пристроїв завершився, і ми отримали уявлення про те, що клієнтам сподобалося найбільше. Apple отримала 82 бали за індексом задоволеності клієнтів США (ACSI), більш ніж на 1% в порівнянні з попереднім роком і вище, ніж у Samsung (81 бал) в цьому році.

Топ смартфонів, gizchina

У звіті також повідомляється, що клієнти Apple більш задоволені часом автономної роботи пристрою в 2020 році порівняно з попереднім роком. LG посіла третє місце з рахунком 79, а Motorola посіла четверте місце з рахунком 77.

Тим не менше, серед окремих смартфонів Samsung і раніше переважав Apple. Galaxy Note 9 компанії посіла перше місце з 85-м показником задоволеності клієнтів. Найближчим пристроєм Apple є iPhone XS max під номером 4 з результатом 84, нарівні з моделями Galaxy S9 + і S10.

Топ смартфонів, gizchina

Популярні новини зараз
Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Згідно зі звітом ASCI, загальний індекс задоволеності клієнтів для мобільних телефонів збільшився на 1,3% порівняно з попереднім роком. І це незважаючи на те, що світові продажі смартфонів впали на 1% протягом 2019 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що умільці перетворили Honda Civic в гіперкар від Bugatti. Звичайно, під капотом не топовій двигун за тисяч доларів, але віддалено авто все ж нагадує унікальний люксовий спорткар.

Як повідомляв Знай.uа презентацію iPhone 12 перенесли через коронавіруса. Звичайно ж, вся проблема в пандемії, так як збірка від неї постраждав найбільше. До того ж, комплектуючі теж відчувають затримки, що вплине на кількість доступних iPhone 12 в перший час після презентації.

Також Знай.uа повідомляв, смартфон Google Pixel 4a показали вже в коробці. Повідомляється, що смартфон вже збирають, і девайси готові відправитися до своїм власникам, так що чекати залишилося недовго. Нагадаємо, що раніше інсайдери прогнозували презентацію гаджета до кінця травня 2020 року.