Жахливий інцидент стався минулого тижня в районі округу Майамі-Дейд, коли неконтрольований кросовер Toyota RAV4 полетів через задній двір будинку сім'ї. На щастя, там нікого не було.

Відеозапис показує, що дитячі іграшки знаходяться в декількох дюймах від небезпеки. Крім того, аварія сталася незабаром після того, як два працівника з технічного обслуговування пішли з басейну.

“Це звучало як вибух, як великий вибух”, - сказав Лаго, а його дочка Катя сказала: “Моє серце зупинилося. Я боявся за своє життя”.

Карлос сказав Лаго, що жінка, яка їхала на позашляховику на 136-ї вулиці, втратила контроль, розбила своє майно і приземлилася на 136-ї терасі між 158-й і 159-й авеню. Що стосується того, чому це відбулося в першу чергу, очевидно, що пожежна служба Майамі-Дейд сказала йому, що жінка, яка була доставлена в баптистську лікарню, можливо, страждала захворюванням.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Toyota RAV4 влетіла в басейн, скріншот з відео

Можна з упевненістю сказати, що один раз - це занадто багато, коли справа доходить до подібних інцидентів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що умільці перетворили Honda Civic в гіперкар від Bugatti. Звичайно, під капотом не топовій двигун за тисяч доларів, але віддалено авто все ж нагадує унікальний люксовий спорткар.

Як повідомляв Знай.uа презентацію iPhone 12 перенесли через коронавіруса. Звичайно ж, вся проблема в пандемії, так як збірка від неї постраждав найбільше. До того ж, комплектуючі теж відчувають затримки, що вплине на кількість доступних iPhone 12 в перший час після презентації.

Також Знай.uа повідомляв, смартфон Google Pixel 4a показали вже в коробці. Повідомляється, що смартфон вже збирають, і девайси готові відправитися до своїм власникам, так що чекати залишилося недовго. Нагадаємо, що раніше інсайдери прогнозували презентацію гаджета до кінця травня 2020 року.