У мережі з'явилося нове відео, на якому один із їхніх працівників ледь ухилився від пилки.

Як ви можете бачити на відео з відеореєстратора, яке було записано минулого тижня, на проїжджій частині стояв робочий.

В результаті автомобіль врізався в трейлер, який буксирував Peugeot. Весь вміст з причепа полетіло вперед по інерції, а працівник дивом ухилився від пилки, яка літав прямо в нього.

Робітник дивом ухилився від пилки, скріншот з відео

За лічені секунди реагування робочий починає бігти назад, ухиляючись від настільної пили, яка вилетіла з трейлера. У той час як робочий зміг уникнути удару пилкою, він заплутався в мотузках або ременях, які використовувалися для закріплення його в причепі. Незважаючи на це, йому, мабуть, вдалося залишитися на обох ногах.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Зарубіжні ЗМІ повідомили, що робочий відбувся незначними травмами.

Зайве говорити, що в цій ситуації можна було б уникнути, якби водії просто дотримувалися швидкість і дистанцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що умільці перетворили Honda Civic в гіперкар від Bugatti. Звичайно, під капотом не топовій двигун за тисяч доларів, але віддалено авто все ж нагадує унікальний люксовий спорткар.

Як повідомляв Знай.uа презентацію iPhone 12 перенесли через коронавіруса. Звичайно ж, вся проблема в пандемії, так як збірка від неї постраждав найбільше. До того ж, комплектуючі теж відчувають затримки, що вплине на кількість доступних iPhone 12 в перший час після презентації.

Також Знай.uа повідомляв, смартфон Google Pixel 4a показали вже в коробці. Повідомляється, що смартфон вже збирають, і девайси готові відправитися до своїм власникам, так що чекати залишилося недовго. Нагадаємо, що раніше інсайдери прогнозували презентацію гаджета до кінця травня 2020 року.