Росстандарт погодив добровільний відгук пікапів Isuzu D-Max, проданих у Росії в 2019-2020-х роках. Однак, подібний відгук стосується й інших країн, в яких продавалася модифікація цієї моделі за той же період часу. Дефект досить небезпечний, і ось чому.

Isuzu D-Max, carscoops

Проблема полягає в мимовільному спрацьовуванні ручного гальма через зміщення заднього моста. Дефект викликаний невідповідністю внутрішнього діаметра кріпильної вушка корінного листа задньої ресори, з-за якого вона руйнується внаслідок надмірних напружень в структурі металу. Спрацьовування ручного гальма в невідповідний момент може закінчитися серйозним ДТП з жертвами.

Isuzu D-Max, carscoops

Як завжди в таких випадках, представники бренду повідомлять власників відкликаються машин письмово або по телефону. Звичайно ж, заміна комплектуючих відбувається на безкоштовній основі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що умільці перетворили Honda Civic в гіперкар від Bugatti. Звичайно, під капотом не топовій двигун за тисяч доларів, але віддалено авто все ж нагадує унікальний люксовий спорткар.

Як повідомляв Знай.uа презентацію iPhone 12 перенесли через коронавіруса. Звичайно ж, вся проблема в пандемії, так як збірка від неї постраждав найбільше. До того ж, комплектуючі теж відчувають затримки, що вплине на кількість доступних iPhone 12 в перший час після презентації.

Також Знай.uа повідомляв, смартфон Google Pixel 4a показали вже в коробці. Повідомляється, що смартфон вже збирають, і девайси готові відправитися до своїм власникам, так що чекати залишилося недовго. Нагадаємо, що раніше інсайдери прогнозували презентацію гаджета до кінця травня 2020 року.