Росстандарт погодив добровільний відгук пікапів Isuzu D-Max, проданих у Росії в 2019-2020-х роках. Однак, подібний відгук стосується й інших країн, в яких продавалася модифікація цієї моделі за той же період часу. Дефект досить небезпечний, і ось чому.

Isuzu D-Max, carscoops

Проблема полягає в мимовільному спрацьовуванні ручного гальма через зміщення заднього моста. Дефект викликаний невідповідністю внутрішнього діаметра кріпильної вушка корінного листа задньої ресори, з-за якого вона руйнується внаслідок надмірних напружень в структурі металу. Спрацьовування ручного гальма в невідповідний момент може закінчитися серйозним ДТП з жертвами.

Isuzu D-Max, carscoops

Як завжди в таких випадках, представники бренду повідомлять власників відкликаються машин письмово або по телефону. Звичайно ж, заміна комплектуючих відбувається на безкоштовній основі.

Популярні новини зараз
Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що умільці перетворили Honda Civic в гіперкар від Bugatti. Звичайно, під капотом не топовій двигун за тисяч доларів, але віддалено авто все ж нагадує унікальний люксовий спорткар.

Як повідомляв Знай.uа презентацію iPhone 12 перенесли через коронавіруса. Звичайно ж, вся проблема в пандемії, так як збірка від неї постраждав найбільше. До того ж, комплектуючі теж відчувають затримки, що вплине на кількість доступних iPhone 12 в перший час після презентації.

Також Знай.uа повідомляв, смартфон Google Pixel 4a показали вже в коробці. Повідомляється, що смартфон вже збирають, і девайси готові відправитися до своїм власникам, так що чекати залишилося недовго. Нагадаємо, що раніше інсайдери прогнозували презентацію гаджета до кінця травня 2020 року.