Google присвятив свою стартову сторінку Дня вишиванки. Ілюстрацію для нового дадлі намалювала українська художниця Тетяна Якунова. Таким чином компанія нагадала всім у світі, що сьогодні день вишиванки, і навіть у такий скрутний час українці пам'ятають про своїх традиціях минулого.

Дудл від Google

Для створення візерунка на вишиванці можна використовувати більш 250 видів вишивальних швів. Вони діляться на три категорії: квіткові орнаменти, зооморфні фігури і геометричні фігури. Всі вони на святковому Дудл, так що його можна розглядати довго, і він не набридне.

Нагадаємо, що День вишиванки в Україні відзначають 21 травня з 2006 року.

Вишиванка
Вишиванка / Фото: Фейсбук

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що умільці перетворили Honda Civic в гіперкар від Bugatti. Звичайно, під капотом не топовій двигун за тисяч доларів, але віддалено авто все ж нагадує унікальний люксовий спорткар.

Як повідомляв Знай.uа презентацію iPhone 12 перенесли через коронавіруса. Звичайно ж, вся проблема в пандемії, так як збірка від неї постраждав найбільше. До того ж, комплектуючі теж відчувають затримки, що вплине на кількість доступних iPhone 12 в перший час після презентації.

Також Знай.uа повідомляв, смартфон Google Pixel 4a показали вже в коробці. Повідомляється, що смартфон вже збирають, і девайси готові відправитися до своїм власникам, так що чекати залишилося недовго. Нагадаємо, що раніше інсайдери прогнозували презентацію гаджета до кінця травня 2020 року.