Як тільки з'явилася інформація, що CHUWI випустить новий міні-ПК CoreBox в кінці травня і буде продаватися за ціною близько 349 доларів. Судячи по зовнішньому вигляду і компактності, він досить зручний для щоденного використання. Він зіставимо з традиційним ПК в повсякденному використанні завдяки продуктивності процесора Intel Core i5.

CHUWI COREBOX MINI PC

Що стосується апаратного забезпечення, CoreBox включає процесор Intel Core i5 5257U, вбудовану графічну карту Iris Graphics 6100, 8 ГБ ОЗУ і 256 ГБ SSD-накопичувач M. 2. По-перше, це тест продуктивності обладнання, тому давайте подивимося, як CoreBox працює з деяким професійним програмним забезпеченням.

В повсякденному використанні продуктивність CoreBox дійсно чудова. Він може задовольнити потреби для роботи та ігор. Він може плавно декодувати 4K-відео за допомогою графічного процесора Iris Graphics 6100, забезпечуючи високу якість відео і звуку.

CHUWI HeroBox
CHUWI HeroBox

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Після серії тестів видно, що CoreBox володіє досить непоганими характеристиками для міні-ПК. Крім щоденних офісних розваг та інших видів використання, він також здатний задовольнити деякі вимоги до високопродуктивної програмного забезпечення. Правда, купити його вийде тільки до середини літа. Буде він продаватися на ринку Європи - невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple випустила нове оновлення прошивки iOS 13.5, який порадує публіку довгоочікуваними поліпшеннями. Повідомляється, що функція FaceID, яка може визначити особу власника, може працювати навіть тоді, коли власник одягнув маску.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple засмутила своїх користувачів. Інсайдери повідомляють, що яблучна компанія буде укомплектовувати iPhone 12 звичайними дротяними навушники EarPods.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google поліпшила роботу браузера Chrome, і тепер він більш захищений.