протягом останніх кількох років Samsung представляла свої провідні пристрої на спеціальному заході Unpacked два рази в рік в Нью-Йорку - спочатку в лютому для лінійки Galaxy S, а потім у серпні для серії Galaxy Note. В цьому році бренд планує показати новий Galaxy S20 в кінці зими, але наступного заходу не буде в серпні, мабуть, з-за глобальної епідемії. Протягом довгого часу в мережі з'являлися різні припущення про те, як саме технологічний гігант покаже світу свої нові продукти, і тепер Samsung нарешті поклала кінець цій тривалій дискусії, прийнявши остаточне рішення щодо презентації Note 20.

Samsung Galaxy Note 20, gizchina

Повідомлення про можливе заходи в онлайні з'явилися ще до першої презентації бренду, і тепер стало абсолютно очевидним, що класичний формат заходу Samsung в корені суперечить загальноприйнятим принципам соціальної дистанції.

Сьогодні надійне джерело з Південної Кореї повідомляє, що презентація Galaxy Note 20 буде виключно онлайн. Варто відзначити, що це не буде новим досвідом для компанії, оскільки вона регулярно випускає нові планшети, смартфони середнього рівня і навіть портативні пристрої з простим прес-релізом.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple випустила нове оновлення прошивки iOS 13.5, який порадує публіку довгоочікуваними поліпшеннями. Повідомляється, що функція FaceID, яка може визначити особу власника, може працювати навіть тоді, коли власник одягнув маску.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple засмутила своїх користувачів. Інсайдери повідомляють, що яблучна компанія буде укомплектовувати iPhone 12 звичайними дротяними навушники EarPods.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google поліпшила роботу браузера Chrome, і тепер він більш захищений.