За останні 48 годин відбулося чергове оновлення для Windows 10 - KB4556799, яке призвело до хаосу в комп'ютерах мільйонів користувачів.

Оновлення, яке стверджує, що покращує різні заходи безпеки, також говорить: “Оновлення для зберігання і управління файлами”. На жаль, це, мабуть, викликало появу синіх екранів смерті (BSOD), проблем зі стабільністю і спотворення звуку, оскільки файли буквально приховуються або видаляються і не можуть бути виявлені Windows або використовуваним програмним забезпеченням.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

В іншій системі кілька програм стверджували, що різні файли відсутні, проте напередодні ПК працював нормально - в цьому випадку видалення файлів оновлень і відкат до попередньої версії допоможе вирішити проблему.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple випустила нове оновлення прошивки iOS 13.5, який порадує публіку довгоочікуваними поліпшеннями. Повідомляється, що функція FaceID, яка може визначити особу власника, може працювати навіть тоді, коли власник одягнув маску.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple засмутила своїх користувачів. Інсайдери повідомляють, що яблучна компанія буде укомплектовувати iPhone 12 звичайними дротяними навушники EarPods.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google поліпшила роботу браузера Chrome, і тепер він більш захищений.