Компанія Apple перенесла частину виробництва з Китаю так як тепер на деяких навушниках AirPods Pro зазначено, що вони зроблені у В'єтнамі. Втім, це не є несподіванкою, так як компанія давно хотіла стати більш незалежною від Китаю, на тлі торгової війни США і Китаю. Нагадаємо, що раніше Китай вводив санкції проти iPhone, в зв'язку з чим бізнес яблучної корпорації сильно постраждав.

AirPods Pro, IT-HERE
AirPods Pro, IT-HERE

Поки не зрозуміло, яку частину свого виробництва Apple перенесла у В'єтнам і планує надалі робити це. Раніше The Information повідомляло, що в цій країні компанія планує випускати поки не анонсовані навушники. Швидше за все, Apple хоче повністю відмовитися від виробництва своїх гаджетів в Китаї.

Apple AirPods, the verge

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, ізраїльський стартап показав майбутнє електрокарів. Компанія показала спеціальну платформу, на якій розміщені акумулятори і колісна база. На таку базу можна встановити кузов авто будь-якого класу, що робить розробку універсальної і затребуваною.

Як повідомляв Знай.uа смартфони на Android і iOS готові відстежувати місцеположення користувачів на період карантину. У теорії, це дозволить мінімізувати кількість заражених.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнери перетворили “Гелик” в справжній позашляховик. Автомобіль виглядає солідно, а його колісна база дозволить проїжджати там, де його стокові побратими не зможуть цього зробити.