Вже зараз, на радість мільйонів людей, відомо про те, чим саме порадують або засмутять приставки Xbox Series X і Sony PlayStation 5, реліз яких очікується в кінці цього року. У кожної з консолі є свої переваги і недоліки.

фото Getty Images
Xbox // фото Getty Images

Вже в листопаді-грудні 2020 року всі бажаючі зможуть придбати дані консолі, а коштувати вони будуть близько $500. Однак, у випадку з Sony PlayStation 5 все далеко не так добре, як з Xbox Series X. Справа в тому, що ігрова приставка наступного покоління від японської корпорації містить у собі одразу декілька недоліків, а головне - це її продуктивність. До того ж, за повідомленнями інсайдерів, цінник на PS5 буде вище, ніж у Xbox від Microsoft.

Фото Sony.com
Фото Sony.com

До того ж, у приставки Xbox X Series потужність досягає 12 терафлопс, в той час як у PS5 всього 10 терафлопс. Обидві ігрових приставок наступного покоління від двох конкуруючих брендів зможуть запускати гри в дозволі 4K Ultra HD з частотою 60 кадрів в секунду, однак у випадку з консолі від Sony не буде зовсім ніякого заділу на майбутнє, тобто вже на старті продажів її потенціал буде використовуватися на всі 100%. Правда, в обох консолях буде працювати підтримка старих ігор з консолей минулого покоління.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Правда, презентація PS5 відбудеться вже в червні, так що про консолі ми зможемо дізнатися трохи більше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ізраїльський стартап показав майбутнє електрокарів. Компанія показала спеціальну платформу, на якій розміщені акумулятори і колісна база. На таку базу можна встановити кузов авто будь-якого класу, що робить розробку універсальної і затребуваною.

Як повідомляв Знай.uа смартфони на Android і iOS готові відстежувати місцеположення користувачів на період карантину. У теорії, це дозволить мінімізувати кількість заражених.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнери перетворили “Гелик” в справжній позашляховик. Автомобіль виглядає солідно, а його колісна база дозволить проїжджати там, де його стокові побратими не зможуть цього зробити.