Глава Google Сундар Пичай заявив про намір продовжити співпрацю з Apple. У своєму офіційному зверненні він зазначив, що не хоче зупинятися на проекті, який реалізується спільно з представниками Apple. Можливо, подальше співробітництво компаній дозволить відкрити нові можливості для користувачів.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Нагадаємо, що нещодавно компанії почали співробітництво для боротьби з распространениев вірусу. За допомогою технологій на iPhone і Android-смартфонах компанії можуть відстежувати контактування заражених, що в теорії дозволить локалізувати заражених вчасно.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

Глава Google поділився з громадськістю тим, що не хотів би зупиняти розпочату співпрацю з найбільшою американською компанією і в майбутньому. Крім того, він зізнався, що регулярно підтримує зв'язок з главою Apple Тімом Куком. Щоправда, досі невідомо, на яких саме роботах буде подальше співробітництво, якщо воно взагалі буде.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ізраїльський стартап показав майбутнє електрокарів. Компанія показала спеціальну платформу, на якій розміщені акумулятори і колісна база. На таку базу можна встановити кузов авто будь-якого класу, що робить розробку універсальної і затребуваною.

Як повідомляв Знай.uа смартфони на Android і iOS готові відстежувати місцеположення користувачів на період карантину. У теорії, це дозволить мінімізувати кількість заражених.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнери перетворили “Гелик” в справжній позашляховик. Автомобіль виглядає солідно, а його колісна база дозволить проїжджати там, де його стокові побратими не зможуть цього зробити.