З-за помилок на деяких iPhone і iPad не стали запускатися програми. Користувачам повідомляють про відсутність програм на пристрої. Користувачі смартфонів і планшетів від яблучної корпорації почали активно обговорювати проблему в Twitter.

iPad, gettyimages
iPad, gettyimages

Навіть в App Store не працюють програми. У зв'язку з цим, смартфони та планшети на час проблеми виявилися марними.

Постраждалі господарі приладів представили, що проблема стосується користувачів, що працюють з iOS 13.4.1 і iOS 13.5. Поки не зовсім ясно, що конкретно викликає баг, так як має місце не у всіх користувачів. Втім, компанія Apple поки ніяк не відреагувала на дану проблему. Можливо, термінове програмне оновлення дозволить позбутися від цієї проблеми.

Деякі люди зазначили, що стикнулися з незручностями після оновлення програм. Причому більше за всіх постраждали популярні додатки, за типом WhatsApp, Facebook. YouTube і так далі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ізраїльський стартап показав майбутнє електрокарів. Компанія показала спеціальну платформу, на якій розміщені акумулятори і колісна база. На таку базу можна встановити кузов авто будь-якого класу, що робить розробку універсальної і затребуваною.

Як повідомляв Знай.иа смартфони на Android і iOS готові відстежувати місцеположення користувачів на період карантину. У теорії, це дозволить мінімізувати кількість заражених.

Також Знай.иа повідомляв, що тюнери перетворили “Гелик” в справжній позашляховик. Автомобіль виглядає солідно, а його колісна база дозволить проїжджати там, де його стокові побратими не зможуть цього зробити.