За відомостями видання Motherboard, компанія Apple допустила витік iOS 14. Це відбулося ще в лютому - саме тоді до хакерам, джейлбрейкеров, журналістів та ІБ-фахівців потрапила рання версія оновлення, призначена для внутрішнього тестування. Схоже, у компанії великі проблеми, так як про iOS 14 хакери дізналися задовго до її офіційного виходу, який запланований на літо 2020 року.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

На цей раз, на відміну від попередніх років, НЕ витекли скріншоти і частина коду, а повноцінна версія оновлення, яку можна встановити на смартфони. Правда, ми настійно не рекомендуємо встановлювати ОС на свої смартфони під уникнення повної поломки смартфона.

Повідомляється, що смартфон з iOS 14 на борту потрапив в руки хакерів, які змогли дістати iOS з цього гаджета.

Правда, експерти відзначили, що iOS 14, яка з'явиться на смартфонах вже влітку буде сильно відрізнятися від тієї, яка з'явилася в руках хакерів ще в грудні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ізраїльський стартап показав майбутнє електрокарів. Компанія показала спеціальну платформу, на якій розміщені акумулятори і колісна база. На таку базу можна встановити кузов авто будь-якого класу, що робить розробку універсальної і затребуваною.

Як повідомляв Знай.uа смартфони на Android і iOS готові відстежувати місцеположення користувачів на період карантину. У теорії, це дозволить мінімізувати кількість заражених.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнери перетворили “Гелик” в справжній позашляховик. Автомобіль виглядає солідно, а його колісна база дозволить проїжджати там, де його стокові побратими не зможуть цього зробити.