В повідомленні на Facebook Аарон Робінсон завантажив фотографію вихлопної системи автомобіля, очевидно, заповнену піною Great Stuff. Пост супроводжувався листом, нібито написаним розгніваним сусідом.

Isn’t this cute, please come near me or my family or my car cameras and guns for days....if anyone knows anything let me know....

Geplaatst door Aaron Robinson op Woensdag 20 mei 2020

Він говорить: “Я нарешті то знайшов тебе! Ви хочете нашої уваги, ми не хочемо вашої уваги. У вас є 14 днів на те, щоб полагодити глушники”.

Хоча ви не можете приймати речі в Інтернеті за чисту монету, Робінсон наполіг на тому, що інцидент стався, і відповів на коментар, в якому пропонувалося подати заяву в поліцію. Він також сказав: “Я сподіваюся, що хтось помре повільною болісною смертю з-за цього”.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Це заходить занадто далеко, але пошкодження чийогось автомобіля явно незаконно і недоречно. Тим не менше, ряд людей, ймовірно, можуть співчувати передбачуваного сусіда.

Цікаво, що користувач Facebook, схоже, володіє більш новим Ford Mustang. У той час як автомобіль, очевидно, оснащений вихлопом вторинного ринку, Mustang GT пропонує вихлопну систему, яка на 10 децибел тихіше, ніж зазвичай.

Geplaatst door Aaron Robinson op Woensdag 20 mei 2020

Іншими словами, Ford оснастила автомобіль “тихою вихлопною системою”, яка дозволяє автомобілю бути помітно тихіше, щоб не заважати сусідам. Її можна відключити, як тільки авто від'їде від свого будинку або житлового кварталу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ізраїльський стартап показав майбутнє електрокарів. Компанія показала спеціальну платформу, на якій розміщені акумулятори і колісна база. На таку базу можна встановити кузов авто будь-якого класу, що робить розробку універсальної і затребуваною.

Як повідомляв Знай.uа смартфони на Android і iOS готові відстежувати місцеположення користувачів на період карантину. У теорії, це дозволить мінімізувати кількість заражених.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнери перетворили “Гелик” в справжній позашляховик. Автомобіль виглядає солідно, а його колісна база дозволить проїжджати там, де його стокові побратими не зможуть цього зробити.