Учасники команди YouTube-каналу The Hacksmith, яка кілька років займається відтворенням технологій з фільмів та ігор, показали, як їм вдалося зробити висувний різак, схожий на той, яким користується Залізна людина. Що дивно, він відмінно працює, так що це не просто муляж для фільмів, а справжній різак, який можна застосовувати скрізь.

Плазмовий різак, скріншот з відео

До цього вони зібрали металеву рукавичку для костюма Тоні Старка, тому пристрій вбудовували у вже готову конструкцію. Правда, замість лазера в рукавичку впровадили плазму - іонізований газ температурою понад 20 тисяч градусів за Цельсієм — і знайшли спосіб зробити плазморез портативним.

Правда, акумулятор з батарейок досить важкий, так що махати рукою довгий час не вийде.

Заземлювач, необхідний для роботи різака, вбудували в другу рукавичку — щоб розрізати метал, потрібно триматися за іншу частину поверхні.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ізраїльський стартап показав майбутнє електрокарів. Компанія показала спеціальну платформу, на якій розміщені акумулятори і колісна база. На таку базу можна встановити кузов авто будь-якого класу, що робить розробку універсальної і затребуваною.

Як повідомляв Знай.uа смартфони на Android і iOS готові відстежувати місцеположення користувачів на період карантину. У теорії, це дозволить мінімізувати кількість заражених.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнери перетворили “Гелик” в справжній позашляховик. Автомобіль виглядає солідно, а його колісна база дозволить проїжджати там, де його стокові побратими не зможуть цього зробити.