Apple виправляє помилку, яка призводила до збою з відкриттям додатків. Раніше користувачі продукції від компанії Apple скаржилися на те, що програми перестали відкриватися. Причому мова йде про популярних сервісах.

Apple, фото: Pxhere
Apple, фото: Pxhere

Компанії довелося оновити величезна кількість додатків, навіть ті, які оновлювалися протягом тижня. Офіційно Apple не пояснила, чому апдейти для цих вже оновлених програм було вирішено випустити повторно. Однак ймовірно це пов'язано з недавнім збоєм, що призводить до того, що додатки на iPhone і iPad перестали відкриватися.

Будемо сподіватися, що компанія з'ясувала у чому проблема, і більше такого не повториться.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що учені вперше зафіксували народження планети. Щільний диск з пилу і газу був виявлений навколо молодої зірки під назвою AB Aurigae, на відстані близько 520 світлових років від Землі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook запровадила захисту від шахраїв і збоченців. Тепер система буде попереджати користувачів про підозри у злодіяннях інших користувачів, які захочуть отримати ваші кошти обманним шляхом.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери змогли зібрати рукавичку Залізної людини, додавши в неї плазмовий різак, який здатний прорізати як масло лист металу товщиною до декількох сантиметрів.