Патент Xiaomi знову привернув нашу увагу, демонструючи унікальний дизайн смартфона. На патентних зображеннях показаний складний смартфон з системою чотирьох камер, який повертається вперед для селфи і тому для звичайної фотографії.

Xiaomi подала патент на конструкцію, яка складається всередину телефону. У патенті китайський технологічний гігант також помістив 48 зображень. Подібно Motorola Razr 2019, пристрій складається всередину, як розкладачки, які були популярні десять років тому. Однак внутрішня частина в основному складається з дисплея з вузькими рамками на кожній стороні, крім верхній.

Патент Xiaomi, gizchina

Зверху дисплея можна спостерігати помітно великий модуль камери. Четвірна камера розташована горизонтально у верхній частині, прямо над динаміком. Цей модуль чотириядерної камери також здатний обертатися. Будемо сподіватися, що компанія представить це смартфон найближчим часом.

Отже, система камери все ще може використовуватися, незважаючи на складене пристрій. На жаль, опис патенту не розкриває, буде також реалізований додатковий екран ззаду або які-небудь більш дрібні деталі. Механізм шарніра також не розкривається, але нагадує шарнір, який можна знайти в Galaxy Z Flip. На даний момент немає ніяких підтверджень того, що Xiaomi фактично працює над продуктом або просто охоплює всі бази.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що учені вперше зафіксували народження планети. Щільний диск з пилу і газу був виявлений навколо молодої зірки під назвою AB Aurigae, на відстані близько 520 світлових років від Землі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook запровадила захисту від шахраїв і збоченців. Тепер система буде попереджати користувачів про підозри у злодіяннях інших користувачів, які захочуть отримати ваші кошти обманним шляхом.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери змогли зібрати рукавичку Залізної людини, додавши в неї плазмовий різак, який здатний прорізати як масло лист металу товщиною до декількох сантиметрів.