Поліція Сассекса полює за водієм Audi, який знімав себе, проїжджаючи зі швидкістю 313 км по дорогах загального користування.

У зверненні департамент сказав, що відзнятий матеріал був знятий на М23, що йде на південь між Гатвіком і Кроулі. Поліція не впевнена, коли відео було записано, але вони вважали, що це сталося під час пандемії.

Audi RS6 Avant, carscoops

Саме зменшення трафіку і є раєм для любителів шосе.

не Дивно, що поліція розшукує водія, який, мабуть, вів RS6 Avant. За словами головного інспектора Майкла Ходдера з відділу охорони доріг в Сурреї і Сассексі, “у нас є команда фахівців-поліцейських, які повністю вивчать цей матеріал з метою виявлення та притягнення водія до відповідальності”.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Головний інспектор Ходдер назвав відео “одним з найжахливіших прикладів небезпечного і безвідповідального водіння, яку ми коли-небудь бачили в Сассексі”. Він додав: “Рух на таких надмірно високих швидкостях надзвичайно збільшує шанси на участь у зіткненні, і дуже пощастило, що водій не вбив і не серйозно поранив себе або когось ще”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що учені вперше зафіксували народження планети. Щільний диск з пилу і газу був виявлений навколо молодої зірки під назвою AB Aurigae, на відстані близько 520 світлових років від Землі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook запровадила захисту від шахраїв і збоченців. Тепер система буде попереджати користувачів про підозри у злодіяннях інших користувачів, які захочуть отримати ваші кошти обманним шляхом.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери змогли зібрати рукавичку Залізної людини, додавши в неї плазмовий різак, який здатний прорізати як масло лист металу товщиною до декількох сантиметрів.