Пожежники із США написали пост у Facebook, щоб інформувати людей про небезпеку залишати дезінфікуючий засіб для рук в автомобілях, але не без суперечок і звинувачень в вводять в оману заявах.

Our goal in the WLFD  is to provide timely, accurate, and educational information while responding to the needs of our...

Geplaatst door Western Lakes Fire District op Donderdag 21 mei 2020

Пожежна служба поділилася зображенням, що показує частину димлячої панелі внутрішньої двері автомобіля. Оскільки більшість дезінфікуючих засобів для рук на спиртовій основі, вони можуть бути надзвичайно вогненебезпечними.

“Зберігання в машині в жарку погоду, вплив сонця, що викликає збільшення світла через пляшку, і, в особливості, знаходження поруч з відкритим полум'ям під час куріння в транспортних засобах або гриля під час цих вихідних, може призвести до катастрофи”, - повідомив департамент.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скріншот з Facebook

Ця публікація також містить посилання на додаткову інформацію від Національної асоціації протипожежного захисту у вигляді файлу PDF від червня 2010 року і відеоролика про безпеку на YouTube, завантаженого в квітні цього року.

Багато користувачі соціальних мереж не згодні з публікацією WLFD по ряду причин, починаючи з зображення, яке департамент використовував, щоб показати небезпеку залишення дезінфікуючих засобів для рук на спиртовій основі в автомобілі. Як згодом повідомляли кілька новинних агентств, у тому числі WLNS, співробітник пожежної охорони підтвердив, що це старе зображення, яке було зроблено не у Вісконсині, а замість цього з Бразилії, імовірно, після того, як пляшка дезинфікуючий засіб для рук, як повідомляється, була підпалена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що учені вперше зафіксували народження планети. Щільний диск з пилу і газу був виявлений навколо молодої зірки під назвою AB Aurigae, на відстані близько 520 світлових років від Землі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook запровадила захисту від шахраїв і збоченців. Тепер система буде попереджати користувачів про підозри у злодіяннях інших користувачів, які захочуть отримати ваші кошти обманним шляхом.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери змогли зібрати рукавичку Залізної людини, додавши в неї плазмовий різак, який здатний прорізати як масло лист металу товщиною до декількох сантиметрів.