Після виходу довгоочікуваної новинки від компанії Apple, експерти почали порівнювати її з іншими моделями бренду. Вони порівняли iPhone SE 2020 з попередньою моделлю XS і отримали очевидний результат. Новинка працює на сучасному прогресивному процесорі A13 Bionic, а iPhone XS на більш старої версії - A12. Звичайно, у бюджетного смартфона є свої величезні недоліки, такі як невеликий екран, а також застаріла камера, і рекордно крихітний акумулятор на 1800 маг, чого не вистачає в сьогоднішніх реаліях на цілий день.

iPhone SE, скріншот відео
iPhone SE, скріншот відео

загалом, тестування зводилося до того, наскільки швидко аксесуари запускають популярні програми та ігри. Результати показали, що новинка працює швидше, ніж попередній флагман, але різниця між ними суттєва, так що за підсумком, у SE 2 величезна кількість недоліків, а його єдина перевага блякне на тлі всіх мінусів гаджета. Правда, ціна в 400 доларів точно зробить цей смартфон популярним.

iPhone SE, скріншот відео
iPhone SE, скріншот відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що учені знайшли докази того, що морські істоти пристосовуються до зміни клімату (глобальному потеплінню) в 6 разів швидше, ніж наземні тварини. У теорії, це дозволить мешканцям океанів зберегти свій вигляд завдяки відмінній пристосовності.

Як повідомляв Знай.uа поліція розшукує водія Audi RS6, який сам себе знімав на відео на швидкості в 350 км/год. Він ніс загрозу не тільки собі, але й іншим учасникам дорожнього руху. На щастя, все обійшлося.

Також Знай.uа повідомляв, що учені знайшли зв'язок між різноманітністю міських парків та імунітетом людини.