Запущена з повітря ракета Virgin Orbit не відкрила свої крила першої спроби.

Компанія, яка є частиною Virgin Group Річарда Бренсона, прагнула відправити свою ракету LauncherOne на орбіту 25 травня під час тестової місії під назвою Launch Demo. Проте щось пішло не так незабаром після того, як LauncherOne відокремився від літаючої платформи, яку назвали Cosmic Girl.

“Ми підтвердили безперешкодний скидання з літака. Однак місія незабаром завершилася під час польоту. Cosmic Girl і наша льотна команда в безпеці і повертаються на базу”, - повідомили представники Twitter Orbit через Twitter.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ракета повинна була запустити двигун першої ступені NewtonThree. План передбачав, щоб верхня щабель LauncherOne потім відокремлювалася від другої сходинки і включала його двигун NewtonFour, який доніс би корисний вантаж до низької навколоземної орбіти (LEO). Однак, ця місія закінчилася невдачею.

Virgin Orbit spacex

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що учені знайшли докази того, що морські істоти пристосовуються до зміни клімату (глобальному потеплінню) в 6 разів швидше, ніж наземні тварини. У теорії, це дозволить мешканцям океанів зберегти свій вигляд завдяки відмінній пристосовності.

Як повідомляв Знай.uа поліція розшукує водія Audi RS6, який сам себе знімав на відео на швидкості в 350 км/год. Він ніс загрозу не тільки собі, але й іншим учасникам дорожнього руху. На щастя, все обійшлося.

Також Знай.uа повідомляв, що учені знайшли зв'язок між різноманітністю міських парків та імунітетом людини.