Соціальна мережа Twitter попереджає своїх користувачів про можливу фейкової інформації у публікаціях президента США Дональда Трампа. Схоже, в соцмережі стався збій, або ж система запідозрила підозріле

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Так було написано: “Поштові скриньки будуть розкриті, навіть невиправдано роздруковані і підписані”. Схоже, у Трампа великі проблеми, так як це може вплинути на майбутні вибори. Крім того, це може призвести до фальсифікації на президентських виборах.

У той же час фахівці Twitter додали під постом президента США посилання, яка відкриває список користувачів фейкових висловлювань Трампа. У свою чергу Дональд Трамп відреагував на маркування, оголосив у Твіттері про втручання в президентські вибори в США, так що це не випадковість, а справжній конфлікт між соцмережею і президентом США.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зі свого ж боку Twitter активно бореться з поширенням фейкової інформації, щоб вона не впливала на результати майбутніх виборів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що учені знайшли докази того, що морські істоти пристосовуються до зміни клімату (глобальному потеплінню) в 6 разів швидше, ніж наземні тварини. У теорії, це дозволить мешканцям океанів зберегти свій вигляд завдяки відмінній пристосовності.

Як повідомляв Знай.uа поліція розшукує водія Audi RS6, який сам себе знімав на відео на швидкості в 350 км/год. Він ніс загрозу не тільки собі, але й іншим учасникам дорожнього руху. На щастя, все обійшлося.

Також Знай.uа повідомляв, що учені знайшли зв'язок між різноманітністю міських парків та імунітетом людини.