У мережі з'явилося черговий сенсаційну заяву від Роберто Ескобара — він подав до суду на Apple, тому що розчарувався в айфоні.

Брат знаменитого наркобарона Пабло Ескобара, Роберто Ескобар, подав на компанію Apple в суд з вимогою виплатити компенсацію на суму 2,6 млрд доларів. Про це пише Тmz.

За словами Ескобара, він, купуючи свій iPhone X, отримав консультацію від співробітника Apple, який запевнив його, що це найбезпечніший смартфон на ринку. Однак, через якийсь час, проломи в системі безпеки iPhone X і в сервісі FaceTime дозволили зловмисникам отримати доступ до особистих даних, в тому числі до інформації про місце проживання Ескобара.

На адресу Роберто нібито почали надходити погрози, через що йому довелося міняти місце проживання і витрачати багато грошей на посилення особистої охорони.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Все це, а також моральну шкоду, брат Пабло Ескобара оцінив в 2,6 млрд доларів, який тепер і вимагає від американської Apple.

Варто відзначити, що крім цього Роберто Ескобара також вирішив незвичайним спосіб "помститися" яблучній компанії. Він анонсував обмежену серію iPhone 11 Pro з об'ємом пам'яті 256 ГБ і в позолоченому корпусі. Продає Роберто iPhone11 Pro за 499 доларів.

На сайті Escobar Inc можна знайти дисклеймер, в якому говориться, що фірма не несе відповідальності за будь-які труднощі з отриманням замовлення або втрати від використання смартфонів. Функція доставки замовлень покладено на британську компанію Pablo Phone LTD, яка діє за ліцензією Escobar Inc.

Сам Ескобар, пояснюючи, м'яко кажучи, сумнівну бізнес-модель, заявив, що таким чином бореться з Apple, продаючи її смартфони за заниженою ціною.

У разі завершення поточного судового розгляду в свою користь, Роберто обіцяє роздати всю належну йому компенсацію людям, які купили iPhone в його інтернет-магазині.

Нагадаємо, брат наркобарона Пабло Ескобара анонсував складаний смартфон за доступною ціною

Як повідомляв портал Знай.ua, помер кілер легендарного наркобарона Пабло Ескобара

Також Знай.ua писав, у Колумбії побачили привид Пабло Ескобара.