напередодні офіційної презентації ігрової консолі PlayStation 5 італійський графічний дизайнер Джузеппе Спінеллі, відомий під ніком Snoreyn, у співпраці з LetsGoDigital створив дуже красиву презентацію PS5 і її можливостей.

У цьому відео ми познайомимося з особистим помічником PlayStation 5, якого дизайнер назвав Еллі - Virtual Speech Assistant, а також з новою підпискою PlayStation Plus, яка забезпечить доступ до ігор всіх попередніх поколінь консолей PlayStation.

Ще раз, це всього лише фантазія дизайнера про те, як може виглядати PlayStation 5, її ігровий контролер DualSense і користувальницький інтерфейс. Згідно з офіційною інформацією, більшість ігор для PS4 будуть доступні для гри на PS5. При запуску користувачі отримають доступ до більш ніж 100 найкращих ігор з PlayStation 4.

PlayStation 5, gizchina

Популярні новини зараз
Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку
Показати ще

що Повідомляється консоль покажуть вже на початку червня цього року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилося відео погоні поліцейських США за пікапом, який викрали. На самому відео один з водіїв вміло уникнув потрапляння авто на шипи, і виглядало це як у першокласному бойовику.

Як повідомляв Знай.uа вчені створили пристрій, яке зможе передати смак на відстані. Сам гаджет потрібно притуляти до мови, а гелі з різними смаками будуть генерувати унікальний смак для кожної їжі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook представила новий сервіс для дзвінків. З його допомогою можна зрозуміти, чи готовий чоловік розмовляти, або він просто зайнятий. До того ж, групові дзвінки теж є в списку функціоналу.