Було б неправильно сказати, що відносини між автомобілістами і велосипедистами можуть інколи бути дуже напруженими, що іноді призводить до конфлікту між ними. Це один з таких випадків.

Падіння велосипедистів, скріншот відео

Одне з таких відео потрапило в мережу. На початку видно, що водій авто хоче обігнати трьох велосипедистів.

Однак, замість того, щоб просто обігнати велосипедистів, водій каже, що він включив свої аварійні вогні і почав розмовляти з одним з гонщиків. Він стверджує, що це сталося на 10-секундної позначки, тому він ненадовго звернув вправо і не намагався збити велосипедистів з дороги.

На жаль, відеореєстратор не записав жодного звуку, тому ми не знаємо, про що була мова, але через кілька секунд водій прискорюється, перш ніж з'їхати на кілька десятків метрів по дорозі. Незабаром розлючені велосипедисти проїжджають повз, жестикулюючи в бік водія, і, принаймні, один з них показує йому палець.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Три велосипедиста об'їжджають дорогу, проїжджаючи повз автомобіліста, і один явно засмучений байкер повертає голову і озирається назад. У той же час у цього велосипедиста відірвані очі від дороги, один з його приятелів відхиляється вліво. В результаті обидва велосипедиста стикаються один з одним, і падають на асфальт.

Хоча сама аварія явно є помилкою велосипедистів, всього інциденту, по всій ймовірності, можна було б уникнути, якби між ними і автомобілістом не було люті або інших негативних емоцій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилося відео погоні поліцейських США за пікапом, який викрали. На самому відео один з водіїв вміло уникнув потрапляння авто на шипи, і виглядало це як у першокласному бойовику.

Як повідомляв Знай.uа вчені створили пристрій, яке зможе передати смак на відстані. Сам гаджет потрібно притуляти до мови, а гелі з різними смаками будуть генерувати унікальний смак для кожної їжі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook представила новий сервіс для дзвінків. З його допомогою можна зрозуміти, чи готовий чоловік розмовляти, або він просто зайнятий. До того ж, групові дзвінки теж є в списку функціоналу.