Однією із зручних маленьких особливостей Tesla Model 3 є те, що ви можете використовувати свій смартфон, а не картку-ключ для розблокування і блокування авто. Хоча це в першу чергу зручна функція, власник Tesla Model 3 виявив, що вона також допомагає з безпекою.

Tesla, carscoops
Tesla, carscoops

Поліцейське управління Барстоу в Каліфорнії каже, що 8 травня чоловік по імені Чарлі Сміт відкрив двері водія Model 3, коли власник сидів всередині, кричали йому, щоб він вийшов.

Власник вийшов, і Сміт застрибнув всередину і спробував виїхати. Однак кмітливий водій використовував додаток Tesla на своєму смартфоні, щоб вимкнути автомобіль і замкнути Сміта всередині.

Незабаром влади прибули на місце, де Сміт все ще був замкнений всередині авто. Поліція каже, що він рясно пітнів, швидко смикався і моргав очима. Офіцери заарештували чоловіка за викрадення автомобіля і перебування під впливом речовини.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

***SUBJECT ARRESTED FOR CARJACKING**** On May 8, 2020, at approximately 10:20 a.m., officers were dispatched to the 400...

Geplaatst door Barstow Police Department op Dinsdag 12 mei 2020

Додаток Tesla надає власникам можливість включати і вимикати свої автомобілі, а також дистанційно закривати і відкривати двері, крім інших функцій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DxOMark перевірили iPhone 11 на якість звуку. На диво, смартфон впорався з усіма завданнями, і навіть зайняв 5 місце в списку. Не дивно, що він є найбільш продаваним смартфоном за 2020 рік.

Як повідомляв Знай.uа компанія Tesla знизила ціни на свої авто. На деякі з моделей діє знижка в 2500 доларів, а на деякі й зовсім 5 тисяч доларів, що досить непогано, враховуючи популярність електрокарів.

Також Знай.uа повідомляв, що учені виявили останки мамонтів, які загрузли в болоті. Що дивно, на цьому болоті була побудована військова база, але це не завадило археологам зробити сенсаційне відкриття.