Електричні одноколесные мотоцикли виглядають як кумедний спосіб кататися для тих, у кого вистачає сміливості і рівноваги, щоб безпечно користуватися ними.

Проблема з електричними моноциклами полягає в тому, що найменша проблема, з якою стикається власник транспортного засобу, зазвичай призводить до падіння. Якщо ця проблема - коливання, і це відбувається на високій швидкості.

Власник моноколеса падає в тунелі, скріншоти

Саме це відчув надмірно захоплений власник такого колеса, який їхав на ньому в Нью-Йоркському тунелі на 1-й авеню разом з іншими друзями-однодумцями.

На кадрах, знятих камерою шолома іншого гонщика, ми бачимо, як транспортний засіб розганяється і падає.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На щастя для гонщика, він був одягнений у відповідне захисне спорядження, тому ефектне падіння привело тільки до саден на лівому стегні і нижній частині. Він також визнає, що знав про проблему, але все одно вирішив ризикнути.

За словами хлопця, він їхав зі швидкістю 64 км/ч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DxOMark перевірили iPhone 11 на якість звуку. На диво, смартфон впорався з усіма завданнями, і навіть зайняв 5 місце в списку. Не дивно, що він є найбільш продаваним смартфоном за 2020 рік.

Як повідомляв Знай.uа компанія Tesla знизила ціни на свої авто. На деякі з моделей діє знижка в 2500 доларів, а на деякі й зовсім 5 тисяч доларів, що досить непогано, враховуючи популярність електрокарів.

Також Знай.uа повідомляв, що учені виявили останки мамонтів, які загрузли в болоті. Що дивно, на цьому болоті була побудована військова база, але це не завадило археологам зробити сенсаційне відкриття.