Блогери з каналу iAppleBytes на практиці перевірили зміни автономності смартфонів Apple на різних версіях прошивок. Вони досліджували поширені моделі телефонів - iPhone SE, 6S, 7, 8, XR, 11 SE 2020. На них встановлювалися прошивки версій 13.3.1, 13.4, 13.4.1, 13.5. Результати здивували, так як змін між прошивками достатньо, щоб різниця була помітна.

Серед протестованих семи апаратів iPhone деякі продемонстрували помітні відмінності в автономності між свіжої iOS 13.5 і попередніми прошивками.

Тести автономності iOS 13, iAppleBytes

Великий сплеск автономності iPhone XR на прошивці iOS 13.5 - це не технологічний прорив, а помилка автора каналу при створенні графіка. Насправді цей телефон набрав не 3983 балів, а 3583 бали. Втім, різниця настільки незначна, що при реальному використанні на виявиться непомітною. Залишилося тільки дочекатися виходу iOS 14, яку покажуть публіці ближче до середини літа.

Тести автономності iOS 13, iAppleBytes

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DxOMark перевірили iPhone 11 на якість звуку. На диво, смартфон впорався з усіма завданнями, і навіть зайняв 5 місце в списку. Не дивно, що він є найбільш продаваним смартфоном за 2020 рік.

Як повідомляв Знай.uа компанія Tesla знизила ціни на свої авто. На деякі з моделей діє знижка в 2500 доларів, а на деякі й зовсім 5 тисяч доларів, що досить непогано, враховуючи популярність електрокарів.

Також Знай.uа повідомляв, що учені виявили останки мамонтів, які загрузли в болоті. Що дивно, на цьому болоті була побудована військова база, але це не завадило археологам зробити сенсаційне відкриття.