Microsoft випустила велике оновлення операційної системи Windows 10. Дуже скоро його автоматично отримувати користувачі. Однак, це оновлення принесе не тільки нові функції, але і позбавить деяких послуг. Будемо сподіватися, що чергове оновлення не викличе масові поломки комп'ютерів, як то було раніше.

Разом з тим Microsoft прибрала з системи кілька функцій, які компанія визнала застарілими.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Windows To Go - це функція, завдяки якій можна завантажувати систему з USB-накопичувача. Її випустили під час виходу Windows Схоже, компанія розробить іншу систему завантаження ОС з флешки.

Крім того, зникне пошук і відтворення музики в голосовому помічнику Cortana, також зникнуть функції управління елементами розумного будинку. Схоже, ніхто голосовими помічниками в компанії не займається.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

За заявами Microsoft, компанія впроваджує це оновлення для всіх користувачів найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.