Компанія Apple почала продажі відновлених iPhone XR на своєму вебсайті. Ця пропозиція дозволяє заощадити від 100 до 120 доларів порівняно з новими смартфонами аналогічної моделі. Досить непогана угода, особливо, якщо врахувати, що і без зниження цін бюджетний смартфон.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

На вибір пропонуються версії з сховищем на 64, 128 і 256 ГБ. Зниження ціни залежить від обраної модифікації пам'яті.

Відновлені iPhone XR можна придбати у всіх стандартних колірних рішеннях, які доступні для нових смартфонів - білому, чорному, блакитному, жовтому і coral. Однак слід пам'ятати, що їх наявність може змінюватися. Що стосується відновлених смартфонів, то вони проходять всі перевірки, що і нові, так що по суті, це нові смартфони з деякими використаними деталями (корпус, датчик камери, процесор).

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.