У жовтні 2018 року Apple була залучена у скандал через продуктивності iPhone. Італійський антимонопольний регулятор Autorit Garante Della Concorrenza e del Mercato (AGCM) змусить компанію Apple штраф у розмірі 10 мільйонів євро після розслідування скарги на повільну роботу пристрою. З тих пір американський виробник оскаржив рішення суду і чекав остаточного вердикту. Однак, компанії доведеться за решеню суду виплатити штраф.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Регіональний адміністративний суд Лаціо не прийняв апеляцію Apple. Apple висунула певні заперечення у скарзі, включаючи твердження про те, що суд не провів достатніх технічних перевірок щодо можливого умисного уповільнення роботи смартфонів, відсутності доказів, перекручування фактів та серйозних помилок у логіці слідчих.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Незважаючи на протест Apple, суд все ще дотримується початкового звіту про розслідування. Суд стверджує, що клієнти мають право знати про витрату ресурсів батареї. Ця ідея вірна. Суд також відхилив скаргу Apple на розслідування і переслідування регулюючого органу і в кінцевому підсумку відхилив загальну скаргу Apple.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.