При перегляді веб-сторінок повідомлення з сайту можуть заважати сильніше, ніж дратує реклама. Користувачі Google Chrome часто можуть бачити повідомлення про доступ до певних дозволів та відправлення повідомлень при відвідуванні сайтів. Багато шахраї використовують цю опцію. У новій версії браузера пошуковий гігант вирішив цю проблему.

Браузер Google Chrome, business-text.com
Браузер Google Chrome, business-text.com

84-ї збірці Chrome розробники впровадили захист від нав'язливих, небажаних і таких, що вводять в оману повідомлень сайту. Наприклад, іноді сайтів потрібен дозвіл на відправку повідомлень, щоб користувач міг отримати доступ до контенту. Іноді зловмисники навіть фальсифікують повідомлення, перенаправляючи користувачів на інші сайти. Крім того, за допомогою таких повідомлень шахраї намагаються вкрасти особисті дані.

Тепер Chrome автоматично заблокує всі небажані повідомлення. В настільній версії браузера користувач бачить тільки відповідний значок в рядку пошуку, а на мобільних пристроях - невелике повідомлення в нижній частині екрана. При бажанні ви можете дозволити сайту надсилати повідомлення.

робота за ноутбуком, фото: Pxhere
робота за ноутбуком, фото: Pxhere

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нова функція працює як в настільній, так і в мобільній версії браузера.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.иа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.иа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.