Відеореєстратор поліцейського автомобіля в Угорщині (можливо, без розпізнавальних знаків - важко сказати через положення камери) відобразив моменти, які призвели до аварії з участю чорного BMW 3-Series Touring.

Оскільки поліцейський крейсер їхав по прямій, його обігнав чорний “3-Series Touring”, водій якого, імовірно, не помітив, що вони проїжджають повз поліцейської машини. Радар BMW показує, авто рухалося зі швидкістю 154 км/год, але, незважаючи на безпечний обгін, водій продовжував прискорюватися, в кінцевому підсумку досягаючи 190 км/ч.

Аварія BMW, скріншот відео

Поліцейський вирішив наздогнати гонщика. І хоча BMW був поза полем зору, поліцейський питав у перехожих щодо чорного BMW. Зрештою знаходить BMW після того, як він врізався у Audi A8.

Судячи з відео, обидві машини отримали досить багато пошкоджень.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Що стосується Audi, ми бачимо, що передня і пасажирська двері з боку водія були розбиті, а заднє колесо з боку водія також було зрушене з місця. Що стосується BMW, ми бачимо, що його передня частина була пошкоджена, зокрема, передня бічна панель з боку водія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.