Adidas почне виробляти кросівки без шкоди для навколишнього середовища. Для цього вони об'єдналися з брендом экообуви Allbird. Плани по скороченню вуглецевого сліду з'являться вже протягом 2020 року. Схоже, мода на екологічно чистий одяг вривається в повсякденне життя.

одяг, фото Pxhere
одяг, фото Pxhere

За даними Adidas, вуглецевий слід пари кросівок з синтетичних матеріалів коливається від 11,3 до 16,7 кг. При цьому в середньому під час виробництва пари кросівок викидається близько 7,6 кг шкідливих речовин. За заявою компанії, вже до кінця 2021 року цей показник знизиться до нуля.

Як зазначає видання Engadget, Adidas буде використовувати технології Allbirds, які засновані на екологічності. Відходи цукрової тростини і шерсть замінять шкіру і поліуретан, які не є екологічно чистими.

Нагадаємо, що компанія вже розробляє деякі екологічно чисті речі, більшість з них це бігові кросівки.Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.