Sony оголосила про перенесення презентації PlayStation 5 на невизначений термін. Представники компанії заявили, що поточна ситуація не підходить для розваги і святкування.

"Ми вирішили відкласти презентацію PlayStation 5, яка була призначена на 4 червня. Ми розуміємо, що геймери по всьому світу з нетерпінням чекають можливості подивитися на ігри для PS5, але нам здається, що зараз не підходящий час для таких свят. Зараз ми хочемо відійти в сторону, щоб люди почули більш важливі голоси", - йдеться в офіційній заяві компанії.

скріншоти

Презентація PlayStation 5 триватиме трохи більше години, продемонструє нові ігри та перший реальний геймплей на систему наступного покоління.

За словами президента Sony Interactive Entertainment Джима Райна, PlayStation 5 надійде в продаж одночасно у всіх країнах світу наприкінці 2020 року. Вартість нової консолі поки не оприлюднюється, її обіцяли назвати пізніше.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, експерти розповіли, які гаджети під час пандемії купують найчастіше.

Як повідомляв портал Знай.uа, зацікавити шанувальників відеоігор в Sony спробували за допомогою короткого тизера – ймовірно, на ньому представлений контролер до PS5.

Також портал Знай.uа писав, що YouTube почне розділяти довгі відео на частини, як це виглядає.