Sony оголосила про перенесення презентації PlayStation 5 на невизначений термін. Представники компанії заявили, що поточна ситуація не підходить для розваги і святкування.

"Ми вирішили відкласти презентацію PlayStation 5, яка була призначена на 4 червня. Ми розуміємо, що геймери по всьому світу з нетерпінням чекають можливості подивитися на ігри для PS5, але нам здається, що зараз не підходящий час для таких свят. Зараз ми хочемо відійти в сторону, щоб люди почули більш важливі голоси", - йдеться в офіційній заяві компанії.

скріншоти

Презентація PlayStation 5 триватиме трохи більше години, продемонструє нові ігри та перший реальний геймплей на систему наступного покоління.

За словами президента Sony Interactive Entertainment Джима Райна, PlayStation 5 надійде в продаж одночасно у всіх країнах світу наприкінці 2020 року. Вартість нової консолі поки не оприлюднюється, її обіцяли назвати пізніше.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, експерти розповіли, які гаджети під час пандемії купують найчастіше.

Як повідомляв портал Знай.uа, зацікавити шанувальників відеоігор в Sony спробували за допомогою короткого тизера – ймовірно, на ньому представлений контролер до PS5.

Також портал Знай.uа писав, що YouTube почне розділяти довгі відео на частини, як це виглядає.