Компанія HiBy широко відома своїми високоякісними аудиоплеерами, такими як HiBy R6, R6 Pro, R3 Pro. Аудіофіли часто шукають аудіоплеєри HiBy з-за стабільної продуктивності, чудової якості звуку і якості збірки. Це гідний похвали бренду з висококонкурентною продукцією, яка використовується професіоналами. Тепер компанія анонсувала перший в світі 4G-плеєр R8 Music.

R8 Music Player, gizchina

Музичний плеєр HiBy R8 оснащений 5,5-дюймовим HD-дисплеєм з підтримкою дозволу 1080p. Він оснащений чіпсетом Qualcomm Snapdragon 660 з підтримкою мережі 4G і графічним процесором Adreno 512 для роботи з графікою. Це перша DAP в поєднанні з таким потужним чіпсетом.

Виділений слот для SIM-карти забезпечує підключення 4G для бездротової потокової передачі та завантаження музики з будь-якого місця. На відміну від іншого музичного плеєра, користувачеві не потрібно покладатися на WiFi, що покращує мобільність пристрою.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

HiBy R8 DAP використовує HiBy на базі Android OS 9.0 Pie. При завантаженні додатків з Google Play Store проблем з сертифікацією GMS не виникне. Крім того, вражаючий користувальницький інтерфейс забезпечує плавне і швидке взаємодія з користувачами.

Виконання HiBy R8 Music Player з нержавіючої сталі містить 6 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті до 128 ГБ вбудованої пам'яті, а алюмінієвий сплав - 4 ГБ оперативноїпам'яті до 64 ГБ. Користувачі можуть навіть розширити сховище за допомогою карти MicroSD ємністю до 2 ТБ.

Звичайно ж, у нього є величезна гігантська батарея ємністю 10000 маг з вихідною потужністю 38 Втч. Правда, коштує такий плеєр близько 1800 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adidas почне виробництво спортивного взуття, і при цьому кількість відходів буде дорівнює нулю. У компанії вирішили використовувати трохи інші матеріали у взутті, що не впливатиме негативно на навколишнє середовище.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали топ-10 найпотужніших смартфонів. Дивно, але список захопили китайські флагмани, які мають рекордну кількість оперативної пам'яті.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі продають повністю згорілий спорткар Supra. Правда, від авто там нічого крім купи металу не залишилося. Напевно новий покупець витратив більше грошей на евакуатор, ніж на саме авто.