станом на січень цього року офіційна позиція Xiaomi полягає в тому, що телефон Mi Mix Alpha Concept був готовий до масового виробництва. Недавній витік показує, що флагман отримає чіпсет Snapdragon 865. У мережі днями силил прототип цього Mix Mix Alpha.

Xiaomi Mi Mix Alpha, gizchina

На фото показані внутрішні деталі пристрою. Зображення чітко показують материнську плату основного блоку, а також екран і власники карт. Акумуляторні аксесуари не фіксуються на загальних зображеннях. В цілому, нутрощі виглядають добре організованими, в стилі Xiaomi.

Концептуальний мобільний телефон Xiaomi Mi MIX Alpha 5G оснащений 108-мегапіксельною основною камерою Samsung з надвисоким дозволом. Світлочутливий розмір камери складає 1/1,33 дюйми, діафрагма F/1,69, площа пікселя складає 1,6 мкм, і можна експортувати зображення з роздільною здатністю 12032 × 9024 пікселя. Розмір зображення може досягати 40 МБ і підтримує четырехосную оптичну стабілізацію зображення OIS.

Xiaomi Mix Alpha використовує гнучкий OLED з пластикової обробкою для створення унікального 4-вимірного об'ємного дисплея. Він пропонує вражаюче співвідношення екрана до корпуса в 180,6%. Цей новий дисплей також має абсолютно нову акустичну технологію дисплея, щоб позбутися від необхідності в навушників. Технологія також працює як ультразвуковий датчик наближення для смартфона. Якщо є якась плутанина, дисплей згинається і озирається по сторонах, щоб продовжити на спині.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Xiaomi Mi Mix Alpha, gizchina

Правда, це все було лише у заяві Xiaomi, живого прототипу ми за останній час так і не бачили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adidas почне виробництво спортивного взуття, і при цьому кількість відходів буде дорівнює нулю. У компанії вирішили використовувати трохи інші матеріали у взутті, що не впливатиме негативно на навколишнє середовище.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали топ-10 найпотужніших смартфонів. Дивно, але список захопили китайські флагмани, які мають рекордну кількість оперативної пам'яті.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі продають повністю згорілий спорткар Supra. Правда, від авто там нічого крім купи металу не залишилося. Напевно новий покупець витратив більше грошей на евакуатор, ніж на саме авто.