Уродженець Житомира Олексій Пахунов є старшим розробником програмного забезпечення в компанії Ілона Маска SpaceX, яка 30 травня відправила в космос корабель Crew Dragon. Варто відзначити, що корабель успішно злетів, і так само успішно пристикувався до МКС, так що астронавти в повній безпеці. Залишилося тільки повернути їх на Землю, коли це знадобиться.

Українець Олексій Пахунов з Житомира зіграв важливу роль для SpaceX. Він був відповідальним за успішну посадку Falcon...

Geplaatst door SpaceOn Ukraine op Zondag 31 mei 2020

Українець Олексій Пахунов з Житомира зіграв важливу роль в компанії Ілона Маска SpaceX. Він працює старшим розробником ПЗ в групі Flight Software і відповідав за успішну посадку Falcon 9 ще в 2015 році, повідомляє SpaceOn Ukraine в Facebook. З тих пір Falcon 9 величезну кількість разів здійснював успішну посадку, і українець доклав до цього руку.

У своєму блозі Пахунов написав, що встиг попрацювати в Microsoft, Google, де працював над Chrome Remote Desktop, а після перейшов у SpaceX. Солідне портфоліо, і все завдяки умінь і цінного досвіду.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

SpaceX, gettyimages
SpaceX, gettyimages

Правда, варто відзначити, що коментувати розробку ПЗ для ракети він не може, і може говорити тільки те, що вже опубліковано в мережі у відкритому доступі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adidas почне виробництво спортивного взуття, і при цьому кількість відходів буде дорівнює нулю. У компанії вирішили використовувати трохи інші матеріали у взутті, що не впливатиме негативно на навколишнє середовище.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали топ-10 найпотужніших смартфонів. Дивно, але список захопили китайські флагмани, які мають рекордну кількість оперативної пам'яті.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі продають повністю згорілий спорткар Supra. Правда, від авто там нічого крім купи металу не залишилося. Напевно новий покупець витратив більше грошей на евакуатор, ніж на саме авто.