зокрема, власник автосалону 'San Leandro Chrysler Dodge Jeep RAM SRT' в Каліфорнії виявив, що понад 50 автомобілів було викрадено з автосалону FCA у розпал широко поширеного мародерства в місцевому окрузі Аламеда та інших частинах США.

Кадри з грабежами, спровокованими громадянськими заворушеннями після смерті Джорджа Флойда під час перебування під вартою в поліції в Міннеаполісі 25 травня, потрапили в соціальні мережі в понеділок, показуючи, що кілька Dodge Challengers і Chargers були викрадені з дилерського ділянки в Сан-Леандро.

В бесіді з CBS Local власник дилерського центру San Leandro Chrysler Dodge Jeep Ram Карлос Ідальго сказав, що з автосалону і паркування було викрадено близько 50 автомобілів, включаючи “майже всі” потужні моделі Dodge Challenger Hellcat і Dodge Charger Hellcat, багато з яких, мабуть, продавалися за цінами від трохи менше 60 000 доларів США і вище до 90 000 доларів США. Серед викрадених автомобілів був Dodge Charger 2020 року SRT Hellcat Widebody Daytona 50th Anniversary Edition, пофарбований у білий колір, вартістю у виставковому залі 90 995 доларів.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Поліція поки не може зловити викрадачів, так як зайнята іншими, більш важливими справами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adidas почне виробництво спортивного взуття, і при цьому кількість відходів буде дорівнює нулю. У компанії вирішили використовувати трохи інші матеріали у взутті, що не впливатиме негативно на навколишнє середовище.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали топ-10 найпотужніших смартфонів. Дивно, але список захопили китайські флагмани, які мають рекордну кількість оперативної пам'яті.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі продають повністю згорілий спорткар Supra. Правда, від авто там нічого крім купи металу не залишилося. Напевно новий покупець витратив більше грошей на евакуатор, ніж на саме авто.