Ви купили новий Ford Mustang в цьому році? Якщо ви це зробили, то ця новина, ймовірно, стосується вас, оскільки автовиробник з Дирборна вирішив відкликати ці авто з-за серйозної проблеми.

2020 Ford Mustang, carscoops

Згідно з інформацією, опублікованою компанією, деякі Мустанги могли бути оснащені перспективною камерою, яка зміщена щодо транспортного засобу. В результаті деякі функції безпеки можуть працювати не так, як задумано, що підвищує ризик аварії.

"Неправильна калібрування вирівнювання камери в перспективі може призвести до погіршення функціональності під час експлуатації автомобіля”, - повідомляють в компанії. “Ці функції включають в себе запобігання зіткнення, адаптивний круїз-контроль, систему контролю смуги руху, оповіщення водія і автоматичне керування дальнім світлом. Ефективність системи Pre-Collision Assist при виявленні лобового зіткнення може бути поставлена під загрозу, що підвищує ризик аварії”.

2020 Ford Mustang, carscoops

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adidas почне виробництво спортивного взуття, і при цьому кількість відходів буде дорівнює нулю. У компанії вирішили використовувати трохи інші матеріали у взутті, що не впливатиме негативно на навколишнє середовище.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали топ-10 найпотужніших смартфонів. Дивно, але список захопили китайські флагмани, які мають рекордну кількість оперативної пам'яті.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі продають повністю згорілий спорткар Supra. Правда, від авто там нічого крім купи металу не залишилося. Напевно новий покупець витратив більше грошей на евакуатор, ніж на саме авто.