Журналісти звернули увагу на те, що з сайту PlayStation прибрали напис про вихід нової консолі в 2020 році. Це ще не означає, PlayStation 5 не вийде цього року. Проте раніше в мережі вже ходили чутки про це. До того ж, раніше ходили чутки, що консоль покажуть в наступному році на тлі пандемії, яка тільки охватівала світ. Тепер же з'явилася нова проблема на території США - протести, які захопили майже всі штати.

PlayStation 5 \\ фото Sony
PlayStation 5 \\ фото Sony

Як пише DTF, з офіційної сторінки PlayStation 5 прибрали напис “Запуск в кінці 2020 року” ( «Launches holiday 2020»). Причому це торкнулося версій сайту на різних мовах, російською, англійською, французькою та японською мовами. На момент публікації замітки напис не з'явився, а в компанії навряд чи будуть коментувати цю ситуацію.

Дані архіву веб показують, що ще 29 травня відповідний напис на сайті відображалася, а ось на наступний день вже на сайті її прибрали.

Будемо сподіватися, що компанія все ж представить консоль публіці в цьому році, і в самому його кінці.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що мародери у США вкрали 50 рідкісних авто, вартістю від 60 тисяч доларів за кожну. Дивно, але поліція не стала шукати викрадені авто, так як у неї є справи куди важливіші.

Як повідомляв Знай.uа у США масово відкликають нові автомобілі Ford Mustang. Повідомляється, що з-за неправильного розташування камери, у зв'язку з чим деякі функції для допомоги водіння можуть працювати некоректно, що може призвести до аварій в подальшому.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple просить власників iPhone оновити свою ОС до актуальної версії. За заявами компанії, оновлення виправляє небезпечну вразливість, якою можуть скористатися хакери.