Компанія Microsoft в екстреному порядку звернулася до користувачів. Після невдалого update 10 в компанії офіційно заявили, що вийшов апдейт проблемним.

Microsoft, gettyimages
Microsoft, gettyimages

Крім того, розробники оприлюднили список виявлених проблем, що виникають при впровадженні патча, а також порекомендували деяким користувачам не поспішати з установкою нової версії.

Також повідомляється, що компанія хоче відкотити це оновлення, і випустити вже виправлену версію. Втім, нічого нового, так як вже не перший раз оновлення Windows 10 настільки погано працює на комп'ютерах. Будемо сподіватися, що виправлена ОС з'явиться в доступі вже найближчим часом.

Microsoft, Comss
Microsoft, Comss

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що мародери у США вкрали 50 рідкісних авто, вартістю від 60 тисяч доларів за кожну. Дивно, але поліція не стала шукати викрадені авто, так як у неї є справи куди важливіші.

Як повідомляв Знай.uа у США масово відкликають нові автомобілі Ford Mustang. Повідомляється, що з-за неправильного розташування камери, у зв'язку з чим деякі функції для допомоги водіння можуть працювати некоректно, що може призвести до аварій в подальшому.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple просить власників iPhone оновити свою ОС до актуальної версії. За заявами компанії, оновлення виправляє небезпечну вразливість, якою можуть скористатися хакери.