Після декількох місяців постійних чуток, Xiaomi Mi Band 5 нарешті з'явиться на китайському ринку. Це, безумовно, один з найбільш очікуваних браслетів 2020 року, оскільки він належить до самої продаваної серії розумних девайсів всіх часів.

Якщо вірити витоками, Xiaomi Mi Band 5 буде мати дуже футуристичний дизайн. Згідно нового зображення, воно буде мати повний дисплей без полів з дуже вузькими рамками.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Повідомляється, що дисплей Xiaomi Mi Band 5 являє собою OLED-панель з діагоналлю 1,2 дюйма: більше порівняно з Mi Band 4, який має 0,95-дюймовий дисплей. На вищенаведеному неофіційному зображенні ви чітко бачите кольоровий дисплей, що показує час, дату і залишився заряд батареї, а також центральну кнопку, яка буде використовуватися для керування інтерфейсом. Дисплей буде підтримувати багато нових циферблатів. Як повідомляється, дисплей буде яскравіше і буде більш контрастним.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Xiaomi Mi Band 5 буде мати багато цікавих функцій у порівнянні з іншими розумними групами. Передбачається, що він поставляється з підтримкою NFC, і, за чутками, за межами Китаю він може підтримувати навіть Google Pay, на відміну від свого попередника. Згідно з витоком, Xiaomi Mi Band 5 буде підтримувати різні режими відстеження активності, включаючи біг, їзда на велосипеді, плавання та багато іншого.

Унікальною особливістю стане підтримка розумного голосового помічника Amazon Alexa для тих, хто використовує його за межами Китаю, що зробить Xiaomi Mi Band 5 пристроєм IoT. Крім того, Xiaomi Mi Band 5 буде включати в себе точний датчик серцевого ритму і датчик SpO2 для контролю рівня кисню в крові.

Що стосується ціни, за новинку просять всього лише 26 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що мародери у США вкрали 50 рідкісних авто, вартістю від 60 тисяч доларів за кожну. Дивно, але поліція не стала шукати викрадені авто, так як у неї є справи куди важливіші.

Як повідомляв Знай.uа у США масово відкликають нові автомобілі Ford Mustang. Повідомляється, що з-за неправильного розташування камери, у зв'язку з чим деякі функції для допомоги водіння можуть працювати некоректно, що може призвести до аварій в подальшому.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple просить власників iPhone оновити свою ОС до актуальної версії. За заявами компанії, оновлення виправляє небезпечну вразливість, якою можуть скористатися хакери.