AnTuTu опублікував список найбільш продуктивних смартфонів серед флагманів за травень 2020 року. Флагманський список повністю заповнений смартфонами з начинкою Snapdragon 865, і першим телефоном, який очолить список, стане OPPO Find X2 Pro з рахунком 604 123.

Топ 10 смартфонів травня 2020 року, AnTuTu

Флагманський список AnTuTu за попередній місяць показує OPPO Find X2 на другій позиції з результатом 600 884 бали. Третє місце займає Xiaomi Mi 10 Pro. Він набрав 600 264.

OPPO Ace2, iQOO Neo3 і Redmi K30 Pro Zoom Edition розташовані на четвертої, п'ятої та шостої позиціях. Інші телефони, які потрапили в список, включають iQOO 3, Realme X50 Pro, OnePlus 8 Pro і Vivo NEX 3S 5G. Дивно, але в топ-10 немає телефонів Huawei і Honor з чіпсетом від Kirin 990 5G. Втім, не секрет, що чіпсет від Qualcomm могутніше своїх конкурентів.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що мародери у США вкрали 50 рідкісних авто, вартістю від 60 тисяч доларів за кожну. Дивно, але поліція не стала шукати викрадені авто, так як у неї є справи куди важливіші.

Як повідомляв Знай.uа у США масово відкликають нові автомобілі Ford Mustang. Повідомляється, що з-за неправильного розташування камери, у зв'язку з чим деякі функції для допомоги водіння можуть працювати некоректно, що може призвести до аварій в подальшому.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple просить власників iPhone оновити свою ОС до актуальної версії. За заявами компанії, оновлення виправляє небезпечну вразливість, якою можуть скористатися хакери.