Водій нещодавно купленого Chevrolet Corvette 2020 року зловив момент, коли мотоцикл вдарив його спортивну машину в бік.

Власник Corvette Джон Гібсон нещодавно приєднався до групи власників C8 Corvette в Facebook і надав докладний опис цього інциденту.

За словами Гібсона, він їхав на своєму “Корветі” і перебрався через невеликий гребінь на дорозі, коли два мотоцикліста, що рухалися в протилежному напрямку, ненадовго в'їхали в його смугу руху. Один з кілочків для ніг водія потрапив в бічній повітрозабірник С8, залишивши його з деяким пошкодженням. На щастя, ніхто не постраждав.

Відео можна знайти на ТУТ.

Власник Corvette обернувся і виявив, що два мотоцикліста покинули місце події, але він швидко вистежив їх до їхнього будинку поблизу. Потім він зателефонував у поліцію, і байкери, як повідомляється, сказали офіцерові, що водій корвета віехал на зустрічну смугу. Знаючи, що це не так, водій C8 повернувся на місце сутички з поліцією, щоб показати, що винні були мотоциклісти.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

ДТП з Corvette і мотоциклом, carscoops

ДТП з Corvette і мотоциклом, carscoops

За словами Гібсона, повертаючись на місце події, він згадав, що у нього був включений автоматичний реєстратор даних продуктивності, тобто він зафіксував відзнятий матеріал всього інциденту. Таким чином, він показав відео в поліцію, яка погодилася з тим, що дійсно мотоциклісти перетнули центральну лінію, а це означає, що страховка першого байкера повинна була сплатити збитки.

ДТП з Corvette і мотоциклом, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що мародери у США вкрали 50 рідкісних авто, вартістю від 60 тисяч доларів за кожну. Дивно, але поліція не стала шукати викрадені авто, так як у неї є справи куди важливіші.

Як повідомляв Знай.uа у США масово відкликають нові автомобілі Ford Mustang. Повідомляється, що з-за неправильного розташування камери, у зв'язку з чим деякі функції для допомоги водіння можуть працювати некоректно, що може призвести до аварій в подальшому.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple просить власників iPhone оновити свою ОС до актуальної версії. За заявами компанії, оновлення виправляє небезпечну вразливість, якою можуть скористатися хакери.