Компанія Microsoft внесе великі зміни в інтерфейс і функціональність в свою операційну систему Windows 10 в наступному році. Що дивно, компанія сама показала, які зміни варто очікувати вже в 2021 році. Це означає, що компанія не хоче міняти Windows 10 на більш нову версію ОС, а просто покращувати вже існуючу. Втім, зміни буде чимало.

Windows 10, microosoft

Значно зміниться користувальницький інтерфейс, він стане більше орієнтований на сенсорне управління і покращиться організація багатозадачності. Правда, це всього лише візуальні зміни.

Поліпшена версія файлового менеджера File Explorer UWP (Universal Windows Platform), яка зараз прихована в коді Windows 10 з великою ймовірністю замінить існуючу програму File Explorer. Нова версія більше орієнтована на сенсорне управління, включаючи великі значки і оптимізовані інтервали між елементами. Правда, чи буде новий функціонал впливати на швидкість роботи ОС - невідомо.

Windows 10, microosoft

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

до Речі, в “Пуску” компанія залишить “Живі плитки”, але за замовчуванням їх не буде. Раніше користувачі повідомляли, що вони тільки завантажують роботу ПК, і ніякої користі не приносять.

Нова функція Focus Search дозволить після натискання Alt + Space шукати додатки і довільні файли в системі, а також проводити пошук онлайн.

Пропрацюють і фірмовий браузер Edge. З'явиться бічна панель пошуку, яка дозволить проводити пошук по ключовим словами, не залишаючи поточну сторінку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що мародери у США вкрали 50 рідкісних авто, вартістю від 60 тисяч доларів за кожну. Дивно, але поліція не стала шукати викрадені авто, так як у неї є справи куди важливіші.

Як повідомляв Знай.uа у США масово відкликають нові автомобілі Ford Mustang. Повідомляється, що з-за неправильного розташування камери, у зв'язку з чим деякі функції для допомоги водіння можуть працювати некоректно, що може призвести до аварій в подальшому.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple просить власників iPhone оновити свою ОС до актуальної версії. За заявами компанії, оновлення виправляє небезпечну вразливість, якою можуть скористатися хакери.