Президент Sony Interactive Entertainment Джим Райан розповів про вартості майбутньої новинки компанії PlayStation 5. Звичайно, новини не з приємних, так як консоль буде коштувати точно дорожче хваленої Xbox Series X, яка до того ж і потужніше консолі Sony.

За його словами, ціна на консоль буде оптимальною з точки зору співвідношення ціни та якості. У компанії розуміють складність продажу дорогого гаджета в умовах кризи.

Фото Sony.com
Фото Sony.com

Проте, в компанії повідомили, що ціна не обов'язково буде доступною для всіх, а це точно негативно вплине на продажі.

Втім, у компанії повідомили, що така висока ціна обумовлена таким же високим якістю консолі, так що геймери зі всього світу будуть задоволеними після покупки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Очікується, що з 100 000 000 власників четвертої версії консолі на нову перейдуть тільки 15-20 мільйонів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft показала, якою буде Windows 10 вже в 2021 році. Звичайно, зміни будуть як візуальні, так технологічні. Змінений дизайн і перероблені програми повинні збільшити комфорт від використання цієї ОС на ПК.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, які iPhone отримають оновлення iOS 14. На щастя оновлення до нової ОС отримають ті моделі, які отримали iOS 13. Серед них і 6S iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nokia хоче увірватися на ринок телевізорів. Компанія, яка колись була відомою завдяки своїм кнопковим телефонами вирішила повернутися на ринок електротехніки.