Ще кілька нововведень iOS 14 були розсекречені. Згідно з даними, отриманими з ранньої збірки iOS 14 в наступному поколінні ОС для iPhone з'явиться вбудований перекладач в браузері Safari і підтримка стилуса Apple Pencil на веб-сайтах. Досить зручна функція. Швидше за все вона зроблена для смартфонів з великими екранами. Подібне раніше використовували смартфони Samsung Galaxy Note, які продавалися з вбудованими в корпус стилусами.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Перекладач в браузері Safari в iOS 14 буде працювати локально, використовуючи машинне навчання. Схоже, компанія створила власний перекладач, або купила її в іншій компанії. Це дозволить виконувати переклад тексту на сайти без підключення до інтернету, так що всі словники і файли перекладача будуть вбудовані в сам смартфон.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Крім цього, дані про перекладений текст не будуть відправлятися в Apple.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft показала, якою буде Windows 10 вже в 2021 році. Звичайно, зміни будуть як візуальні, так технологічні. Змінений дизайн і перероблені програми повинні збільшити комфорт від використання цієї ОС на ПК.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, які iPhone отримають оновлення iOS 14. На щастя оновлення до нової ОС отримають ті моделі, які отримали iOS 13. Серед них і 6S iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nokia хоче увірватися на ринок телевізорів. Компанія, яка колись була відомою завдяки своїм кнопковим телефонами вирішила повернутися на ринок електротехніки.